Dekkingen en soorten

Dekkingen en soorten motorverzekeringen

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal?
Schade door storm
Schade door brand?
Schade door botsing met loslopende dieren
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ vallen

Aanvullende dekkingen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden ben je verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Pechhulp:
Met een pechhulpverzekering voor de motor ben je verzekerd voor hulp bij pech. Het is mogelijk om te kiezen voor verschillende dekkingsgebieden zoals binnen Nederland en Europa. Ook kan er gekozen worden om geen dekking te beiden bij pechhulp binnen de eigen woonplaats.

De pechhulp bestaat o.a. uit: hulp ter plaatsen en  eventueel transport van de motor naar de dichtsbijzijnde garage/ reparateur. Daarnaast is er een dekking voor het eventueel stallen van de motor en vervoer van de opzittenden.

No-claimbeschermer:
Met een no-claimbeschermer /bonus-malusbescherming verzeker je als het ware de huidige no-claimkorting. Let op het aantal schadevrije jaren wordt wel aangepast.

Bijvoorbeeld:
Het aantal opgegeven schadevrije jaren is: 8 met een korting van 80%. Na 1 schade zou men terugvallen naar 4 schadevrije jaren en 65% korting. De no-claimbeschermer handhaaft hierbij de korting van 80% als de verzekering niet wordt afgesloten valt men terug naar een korting van 65%. Het aantal schadevrije jaren wordt door de verzekeraar wel aangepast naar 4 met een no-claimbeschermer.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je van rechtshulp bij het verhalen van een schade op een eventuele derden.

  • SInds 1990

  • Telefonisch goed bereikbaar

  • Verschillende verzekeraars

  • Gratis Polisapp